clanek-1
  • A-tým

  • 30.09.2015

Farma a hráči na hostování

Po delší pauze opět přinášíme informace o naší farmě a hráčích na hostování. Jak se jím dařilo v uplynulých čtyřech týdnech?

Benešov má za sebou dvě remízy a tři prohry. Ve všech pěti utkáních se objevili hráči Pavel Čapek, Jan Micka a Patrik Svoboda. Proti Tachovu, Dobrovicím, Královu Dvoru a Loku Vltavín naskočil i Dominik Preisler. David Tetour odchytal utkání s Benátkami a Vltavínem. Více na www.skbenesov.cz.

FK Baník Most, ve kterém působí Patrik Gedeon, dvakrát body bral a dvakrát rozdával. Vítězství slavil Most na domácím hřišti proti Dobrovicím. Následovaly dva slabší duely, ze Štěchovic se vrátili baníkovští bez bodu i vstřeleného gólu a o týden později vyloupil mostecký tým Převýšov. Z posledního střetnutí v Čáslavi si ale Severočeši přivezli plný počet bodů. Patrik Gedeon odehrál ve všech utkáních celých 90 minut. Více na www.fkbm1909.cz.

Marek Hlinka, který momentálně působí ve slovenském týmu MFK Skalica, odehrál za tým nováčka tamní Fortuna ligy čtyři utkání, ve kterých naskočil na celých 90 minut. Skalica v těchto čtyřech kolech třikrát remizovala, a to se Spartakem Myjava, Žilinou a Dunajskou Stredou, a jednou prohrála s Trenčínem. Více na www.mfkskalica.sk.

Tým ze Šluknovského výběžku FK Varnsdorf, kde od léta působí Jan Juroška má za sebou tři mistrovská a jedno pohárové utkání. V utkání s Olomoucí, naskočil Honza na posledních 12 minut. V dalších zápasech proti Táborsku a Pardubicím odehrál celé utkání. V pohárovém zápase proti Liberci odehrál 70 minut, kde Varnsdorf potrápil prvoligový celek až do poslední minuty, když s ním remizoval 2:2 a o postupu libereckých rozhodl až závěrečný penaltový rozstřel. Více na fkvarnsdorf.cz.

Baník Sokolov má za sebou dvě vítězství a dvě remízy. Bidje Manzia se prosadil proti Budějovicím, s kterými si nakonec Sokolov připsal bod za remízu 3:3. Sedmdesát minut odehrál ve vítězném utkání proti Vyšehradu a 80. minut proti Znojmu. V posledním utkání sokolovští remizovali s Opavou, kde si Bidje zahrál 64. minut. Více na www.fksokolov.cz.