clanek-1
  • Články žáci

  • 23.09.2015

Výsledky žákovských kategorií z víkendu 19. - 20. 9. 2015

Všechna družstva žákovských kategorií o víkendu slavila vítězství a hodně vysoká. Starší žáci přehráli týmy Kolína, rezerva starších žáků porazila FA Praha. Mladší žáci hostili týmy Varnsdorfu a rezerva mladších žáků zvítězila nad Stodůlkami.

FK Kolín U15 - FK Dukla Praha U15    1:11 (0:5)

Branky: Neruda, Březina, Dostál 2, Podzimek 2, Jarovský 2, Janků, Kozel, Peake.
FK Dukla Praha: Šerák - Matoušek, Jarovský, Březina, Peake (45. Ludvíček) - Dostál, Urban, Podzimek - Kozel (55. Novotný), Neruda, Janků.

Tomáš Večeřa: „Zatím jsme se nedokázali vrátit do herní pohody z období srpna, ale dnes hráči zaslouží pochvalu za proměňování šancí a za několik velmi pohledných akcí, které dohráli až do kuchyně.“

FK Kolín U14 – FK Dukla Praha U14 1:6 (0:3)

Branky: 15. a 43. Šebrle, 25. a 33. Novotný J., 40. a 45. Novotný A. Asistence:  15. a 25. Kozojed, 40. Šátek, 45. Kleček.
FK Dukla Praha: Bičiště, Peřina, Novotný J. (35. Štefan), Kočí, Hypius (35. A. Novotný), Spáčil, Kleček, Houška (35. Mlejnek), Šebrle, Kozojed, Šátek.

Pavel Sedláček: „Po celou dobu utkání jsme měli herní převahu na míči. Kluci se dokázali šestkrát prosadit, ale další množství akcí a příležitostí zůstalo nevyužito. V tréninku se zaměříme na větší klid na míči, přesnější kombinaci v zakládání a vedení útočných akcí a vzájemnou komunikaci. Domácí bojovali a po našich chybách v rozehrávce se jim podařilo vstřelit čestný gól. Děkujeme oběma družstvům za předvedené výkony, rodičům, kteří nás přijeli podpořit, a těšíme se na další kolo, které sehrajeme ve středu v Chrudimi.“

FA Praha U15 - FK Dukla Praha U15 „C“ 0:5 (0:3)

Branky: 3. Veleba (Greguš), 9. Noll (Havlíček), 17. Greguš (Veleba), 60. Veleba (Havlíček), 66. Vladislav (Havlíček).
FK Dukla Praha: Ludvíček - Pařízek, Noll, Bican, Veselá - Havlíček, Vladislav, Ciolek - Ježek, Greguš, Velera. Střídající: Pospíšil, Houbová, Beran.

Erik Čala: „Když se naskytla možnost zapojovat děvčata do společných zápasů žáků, byla to skvělá myšlenka a prokázalo se to i dnes. Děvčata se předvedli v pozitivním světle a jak od Lindy (bránění a dostupování protihráčů) tak od Nely (pohyb od protihráče, přímočarost a výborný tah na branku) se kluci můžou hodně naučit. Za zmínku stojí už to, když byla Nela faulována a po faulu okamžitě vyskočila na nohy a sprintem zpátky vybojovala již téměř ztracený míč. Hodně kluků jsem v poslední době neviděl v podobné situaci stejně bojovat o míč bez řečí, že to byl faul. V průběhu zápasu jsme měli celou dobu převahu a mohli jsme vyhrát i výraznějším rozdílem. Bohužel ve vápně nám chyběl důraz, a když jsme se dostali do zakončení tak i větší klid. Jsem rád, že starší kluci (Bici, Havlas a Ludvajs) pomohli mladším v tomto utkání. Na konec bych rád zmínil i Berana, který, i když byl nejmenší na hřišti, předvedl neskutečný přehled a bojovnost i proti klukům o dvě hlavy větším. Děkuji domácím za dobrý zápas.“

FK Dukla Praha U13 - FAŠV Varnsdorf U13 28:3 (15:0)

Branky: Krenciv 6x, Teplý 4x, Villaseca 3x, Štěpán 3x, Zíka 3x, Málek 2x, Hořt 2x, Jakoubek 1x, Loffler 1x, Bárta 1x, Komárek 1x, Peake 1x.
FK Dukla Praha: Spilka, Ulman - Bárta, Mareš, Novotný, Villaseca, Štěpán, Jakoubek, Zíka, Hořt, Málek, Komárek, Teplý, Peake, Krenciv, Tomek, Loffler, Fojt, Dragošek.

Patrik Zeidler: „Utkání s FAŠV mělo po 3/4 hry jednoznačný průběh, kluci své protihráče hodně přehrávali a v podstatě každá naše akce končila gólovou šancí. Bohužel efektivita v zakončení nebyla příliš dobrá a i přes poločasových 15 vstřelených branek jsme nemohli být s kvalitou zakončení spokojeni. Druhý poločas opět zvládla pouze jedna naše polovina a po zvýšené koncentraci v dohrávání situací dokázala vstřelit dalších 10 branek. Nicméně celkový dojem z jinak slušně zvládnutého utkání nám pokazila jedna nezvládnutá čtvrtina, kdy jsme soupeře sice hodně přehrávali, ale po laxním řešení situací před brankou ho stále udržovali ve hře. S přibývajícím časem se na naše kopačky lepila nervozita, čehož FAŠV dokonale využila a připsala si v tomto utkání alespoň dílčí úspěch v podobě remízy 3:3.“

FK Dukla Praha U12 - FAŠV Varnsdorf U12 38:1 (23:0)

Branky: Juklíček 4x, Kratochvíl 2x, Pavlovský, Tomeček M. 3x, Bačinský, Cízner, Laštůvka 3x, Škoch 2x, Petřina, Procházka 4x, Ungerman 2x, Hauser 4x, Hunal 6x, Břeh 2x, Novotný, Hübl.
FK Dukla Praha: Sádlo, Petřina - Procházka, Novotný, Tomeček D., Hunal, Břeh, Ungerman, Škoch, Kratochvíl, Pavlovský, Laštůvka, Tomeček M., Cízner, Hübl, Hauser, Bačinský, Juklíček.

Jaroslav Žipaj: „V průběhu celého utkání jsme byli výrazně lepším týmem a neustále jsme si vytvářeli spoustu brankových příležitostí, které často končily v síti soupeře. Ve druhém poločase se kluci velmi slušně popasovali i s několika úkoly, které jsme si stanovili. Za dnešní předvedenou hru i přístup v průběhu celého utkání si kluci zaslouží pochvalu. Za zmínku i pochvalu stojí určitě i přístup šluknovských, kteří se neustále snažili o konstruktivní hru a neuchylovali se jen k nesmyslným odkopům, i když je to určitě stálo několik branek navíc.“

FK Dukla Praha U13 „C“ - TJ Sokol Stodůlky U13 9:1 (2:0)

Branky: Fišer 2x, Novotný 2x, Babka, Peak, Ulman, Petřina, Hořt.
FK Dukla Praha: Novotný M., Novotný J., Petřina, Babka, Ulman, Fišer, Peak, Hořt, Mentberger, Sádlo.

Jaroslav Žipaj: „V prvním poločase utkání jsme sice drželi míč na našich kopačkách, naše převaha ale byla výrazně jalová. V před-finální fázi našich akcí nám scházela větší přímočarost a i výběr řešení některých akcí byl výrazně ne-brankový (efekt, kličky navíc, další zaseknutí míče apod.). Ze začátku druhého poločasu jsme zakončili několik našich útoků a o utkání prakticky rozhodli v prvních sedmi minutách.“