clanek-1
  • Fanoušci

  • 18.09.2015

Jede DUKLA k Táboru

Sotva bylo odehráno utkání 7. kola Synot ligy v Jihlavě, odkud naši hráči vezou zasloužený bod za remízu 2:2, už je před námi další zápas.

Tentokrát, v tzv. „anglickém“ týdnu nastoupí naši hráči už v úterý 22. 9. ve třetím kole MOL Cupu proti FC MAS Táborsko. Utkání se odehraje ve sportovním areálu Soukeník s výkopem v 16:30 hod.

 

I na toto utkání organizuje klub ve spolupráci s fanklubem výjezd svých fanoušků. Tak, jako do Jihlavy byla zvolena individuální doprava, tak i na toto pohárové utkání se pojede soukromými vozidly. Zájemci o účast na výjezdu se mohou přihlásit do neděle do 20:00 hod.  a kontaktovat fanklub na adrese fanklub@fkdukla.cz nebo na telefonním čísle 737 170 022

 

Pro ty z vás, kteří se rozhodnete Duklu povzbuzovat i v tomto pohárovém utkání, pojedete samostatně a nevíte, kde areál Soukeník najdete, je určena následující drobná informace. Ve vyhledávačích a v navigacích nezadávejte Soukeník v Táboře, ale trochu jižněji, v Sezimově Ústí.   


Po cestě domů po zápase v Jihlavě vznikla mezi fanoušky výzva: "Všichni kdo můžeme, pojeďme v úterý opět podpořit naše hráče."