clanek-1
  • A-tým

  • 23.12.2014

J.D. Beuguel odpovídal na otázky fanoušků

Přinášíme odpovědi J.D. Beauguel na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci. Otázky neprošly redakční úpravou.


Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? Pavel
Odpověď: Dobrý den. F1 nesleduji, žádný oblíbený tým nemám.

Zdravím Jean, jaké jsou rozdíly mezi holandskou a českou ligou a jak si doposud spokojený v Dukle. Pokračuj ve skvělých výkonech!  Pápa
Odpověď: V Nizozemsku je to spíše "box to box" fotbal, něco jako v Anglii. V Česku je fotbal více svázán taktikou a je více fyzický. Děkuji za podporu!

Ským si nejvíce rozumíš v kabině A-týmu ? :) Je někdo takový že by dělal srandičky? :D Díky  Emil
Odpověď: V týmu nemám jednoho nejlepšího kamaráda, celkově jsme dobrá parta. Často si děláme vtípky s Néstorem a specialista na srandičky je taky Kuba Mareš.

Ahoj Davide, jak se Ti spolupracuje s kondičním trenérem Tondou Čepkem, jaký je....??? Pozdravuj ho od Milana z vysoké školy (snad si vzpomene) Děkuji! M. 
Odpověď: Spolupráce s Tondou je skvělá. Je to člověk, co opravdu miluje svou práci. Dukle odvádí více než 100%.

Ahoj Jeane jak se ti libi v Dukle a v Praze co rikas sve strelecke musce jak hodnotis ceskou ligu jaky je rozdil oproti holandske verim ze se ti bude nadale darit davat krasne branky za nas za Duklu s pozdravem fanousek Roman Volf ahoj 
Odpověď: V Dukle to miluji! Myslím si, že zatím se mi daří splácet její důvěru, ale vím, že dokáži vstřelit ještě více branek a o to se budu snažit!

Super, dáváš góly, teda proti slavii nic moc, ale lafata je horší než ty, moc ti děkuji za podpis. Dík tadeáš 
Odpověď: Díky a není zač! :-)

Kdo je tvůj fotbalový vzor? A máš radši messiho nebo ronalda.Dík Kuba 
Odpověď: Můj fotbalový vzor byl a je Ronaldinho. Jinak preferuji Cristiana Ronalda.
Ahoj. Jak ti chutná vepřo, knedlo, zelo a točená Plzeň? Setňa
Odpověď:Tohle jídlo jsem si oblíbil, moc mi chutná! Ale zase ho tak často nemohu jíst :-). Jinak pivo moc nepiji, preferuji francouzská vína :-).

Zdravím Jeane, jakou si myslíš, že máme % šanci dostat se v tomto ročníku na některé z pohárových umístění? Jinak moc díky za krásné góly, které za náš klub rozdáváš. :-)  Mára
Odpověď: Teď je velice složité na takovou otázku odpovídat, před námi je mnoho dobrých mužstev. Ale ve fotbale nikdy nevíš. Děkuji!

ahoj jeane, kdo je v dukle tvuj nejvetsi kamos a naopak, kdo te dokaze nejvic ”vytocit”. At ti to tam porad pada a doufam, ze to nebude v dresu jablonce.  Honza
Odpověď: Hodně se bavím s Néstorem, ale jinak jsme celkově dobrá parta.

Ahoj,preji at se ti v Dukle dari dale a jeste dlouho!Zajimalo by me,co rikas na (pripadnou?) nabidku Jablonce?Doufam,ze do tak podradneho klubu by si neodchazel?! A ze zamiris,pripadne jen do nejake lepsi ligy. Čany
Odpověď:  Žádná oficiální nabídka nepřišla. Díky za podporu!

Zdravím, na nic se ptát nechci, jen bych rád poblahopřál hodně úspěchů nejen ve fotbalové kariéře!  Tharow
Odpověď: Moc děkuji!

Ahoj, jak se Ti líbí v Dukle? Byl jsi v Čechách nečím nepříjemně překvapen? Děkuju a ať se daří. Tharow 
Odpověď: V Dukle to opravdu miluji! Každý v klubu (zaměstnanci, hráči, management) se chovají velice mile a přátelsky. Jediné, co mě překvapilo, je zima! :-)

Ahoj, jak se Ti líbí v Dukle? Byl jsi v Čechách nečím nepříjemně překvapen? Děkuju a ať se daří.  Jack
Odpověď: V Dukle to opravdu miluji! Každý v klubu (zaměstnanci, hráči, management) se chovají velice mile a přátelsky. Jediné, co mě překvapilo, je zima! :-)

Jak dlouho , myslíte že ještě budete hrát v dukle , nelanaří Vás jiné kluby ?popřípadě , jaké ?  Zd. Rybář
Odpověď: Žádné nabídky "na stole" nejsou. Samozřejmě pracuji tvrdě, abych se v kariéře dostal co nejvýše, ale to jak dlouho budu v Dukle, to nedokáži říct.