clanek-1
  • Články dorost

  • 16.09.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 14. - 15. září 2013

Víkendová utkání dorosteneckých týmů přinesla dvě výhry a jednu prohru. Rezerva dorostu zvítězila nad FSC Libuš 8:0. Sedmnáctka podlehla o jednu branku Chrudimi 4:5. Šestnáctka stejného soupeře zdolala 5:0.

FK Dukla Praha U17 - MFK Chrudim 4:5 (2:2)

Branky: Brabenec (as. Mammedov, Burýšek), Stýblo (as. Rybalka, Hájek), Hájek (as. Tylšar), Hochman (as.Hájek, Šahini).
Dukla Praha: Steinbauer - Burýšek (65. Telvák), Pártl (60. Pešička), Rybalka, Čermák (60. Šahini) - Kozel (65. Hochman), Sell, Mammedov (70. Tylšar) - Stýblo, Brabenec, Hájek.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "Dnes jsme sehráli kvalitně 1. poločas. V něm jsme měli dobrou patnácti minutovou pasáž, která se blížila představám o naší hře. Škoda jen že jsme soupeři minutu před koncem poločasu darovali pokutový kop a ten snížil do kabin na 2:2. Vstup do druhého poločasu jsme nezvládli a inkasovali jsme během 10 minut tři branky. Na tuto situaci jsme reagovali postupně vystřídáním pěticí nových hráčů a ti dokázali výsledek zkorigovat a nechybělo mnoho i k vyrovnání."

FK Dukla Praha U16 -  MFK Chrudim 5:0 (3:0)

Branky: 17. Šimek, 18., 30. a 63. Greš, 73. Barták.
Dukla Praha: Czehowsky - Ulan (40. Jardeky), Kanik, Barták, Garček - Kocourek (50. Masopust), Doležal, Šimek (50. Melen) - Greš, Koubek, Vácha (55. Joun).

Trenér Lukáš Růžička řekl o utkání: "Od začátku jsme tvořili hru, byli jsme aktivní, dostávali jsme se do protiútoků po stranách i středem. Dařilo se nám ihned po ztrátě napadat soupeře a donutit ho k dlouhým nepřesným nákopům. V prvních 20 minutách jsme udělali několik nevynucených chyb v rozehrávce, kterých využíval soupeř k přímočarým protiútokům. Naši obránci společně s brankářem je eliminovali, i když někdy za cenu odkopu na roh, nebo zblokováním na roh. Hra byla klidnější po úvodních vstřelených gólech, hráči byli odvážnější v situacích 1 na 1 a zpřesnili kombinaci. Dokázali jsme soupeře přečíslovat ve středu i v krajních prostorech. Dařilo se nám zakončovat akce připravené kombinací po celé utkání. Soupeř se snažil hrát, nenakopával zbytečně, byl rychlý a důrazný v osobních soubojích."

FK Dukla Praha U18 - FSC Libuš 8:0 (1:0)