clanek-1

Dorostenci přivezli z Písku tři body

12.10.2013, 10:15

FC Písek

0:2

(0:1)

10. kolo, Starší dorost U19 2013/14

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Vávra – Kulikov, Šupina, Cvrček (48. Komárek), Schindler – Vrkoč, Volek (55´Farkaš), Bezpalec – Sedláček (61. Vachoušek), Gajecký (88. Bohánek), Beneš (80. Petrák).

  • Branky: 30. Beneš (Vrkoč, Vávra), 53. Bezpalec (Volek).
Tentokrát opět vítězstvím skončilo utkání prvního dorostu proti Písku. Po poločase 0:1, přidali naši hoši ve druhém další branku, a tak se mohli radovat z příznivého výsledku 0:2.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt řekl o utkání: "Úvod zápasu patřil domácím, kteří si díky jednoduchým nákopům na dvojici vysokých útočníků vytvořili územní převahu. V jedné z šancí domácích nás podržel brankář Vávra. U něj začala naše gólová akce, kdy chytil slabý centr, rychle rozehrál na Vrkoče, který přesným pasem vyslal Beneše do brejku. Ten vyřešil nájezd s klidnou hlavou a umístěnou střelou nás poslal do vedení. Postupem času jsme se dostali více do hry, lépe jsme drželi míč a hledali cestu k ohrožení branky domácích. Přes zhuštěný blok se nám to ne vždy dařilo. Uklidnění přinesla druhá branka, kdy Bezpalec natáhl z 25 m a trefil přesně. Soupeř měl poté aktivní pětiminutovku, ve které hrozil z centrovaných míčů, ty jsme však úspěšně odvrátili. Závěr pak patřil opět nám, další branku jsme však již nepřidali. Po výpadku v minulém kole jsme tentokrát dokráčeli za zaslouženým vítězstvím po zodpovědném týmovém výkonu."