clanek-1

Skvělý výkon v Jablonci a ještě lepší výsledek!

13.04.2014, 17:00
Chance Arena

FK Jablonec

1:4

(1:2)

24. kolo, Gambrinus liga 2013/14

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Valeš – Eliáš, J. Štochl, Beneš, Vrzal (46. Čížek) – Kopic, Loučka, Novák, Jablonský (78. Doležal) – Třešňák – Fantiš (46. Hubník).

Sestava hosté: Rada - Romera, Štetina, Božič, Hanousek Matěj - Hlinka, Hanousek Marek, Kovaľ (85. Ouedraogo) - Berger, Marek (63. Pospěch), Mareš (88.Engelmann).

  • Branky: 22. Jablonský – 1. Mareš, 29. Berger (PK), 70. Berger, 90+3. Pospěch. ŽK: 27. Vrzal, 43. Loučka - 18. Mareš, 28. Rada, 44. Romera. Rozhodčí: Paták – Pospíšil, Mokrush.
  • Diváci: 2058
Vedoucí branka hned v první minutě, penalty na obou stranách, pět branek a konečné vítězství Dukly v poměru 4:1! Utkání v Jablonci stálo opravdu za to. Jediným nepříjemným momentem je zranění Róberta Kovala, kterému přejeme co nejrychlejší rekonvalescenci.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „Já musím být spokojený, protože kdyby mi před zápasem někdo řekl, že tu vyhrajeme 4:1, tak mu to nevěřím, protože v posledních utkáních bylo pro nás vstřelit branku veliký problém. Dnes se nám podařilo hned v první minutě z první akce skórovat, to našemu sebevědomí určitě pomohlo. Zároveň si myslím, že jsme první poločas vedli zaslouženě. Ve druhém poločase jsme zas tak dobře nehráli, domácí vyměnili dva hráče a určitě jim to pomohlo. Dostali nás pod tlak, i když si myslím, že brejky jsme měli slušné. Pak proti nám byla nařízena penalta, kde nás skvěle podržel Filip Rada a potom ještě několikrát, kdy branka visela ve vzduchu. Následně jsme zvýšili na 3:1 a to bylo rozhodující. V závěru jsme naše vedení ještě upravili. Jsem za výhru hrozně rád, cením si ji odsud, rozhodně jsme ji už potřebovali. Radost mi však kalí zranění Róberta Kovaľa, je v našem mužstvu takové příjemné "zjevení" a bohužel to dnes odnesl zraněním, které ho možná na delší dobu vyřadí ze hry, to mě mrzí.“