clanek-1

U15: Doma na Ruzyni jsme odehráli pěkné utkání s Tempem

14.04.2018, 10:15

FK Dukla Praha

6:0

(3:0)

15. kolo, Česká divize žáků U15 A 2017/18

FC Tempo Praha

Sestava domácí: Janoušek (36. Tomek) – Rada, Suchan (36. Novotný), Löffler, Fojt – Villaseca, Krenciv, Koula, – Mareš (36. Barcal), Ulman, Tomek (36. Komani).

Sestava hosté:

  • Branky: 27. Fojt, 30. Tomek (Krenciv), 33. Ulman (Villaseca), 60. Ulman (Novotný), 62. Komani (Ulman), 68. vl. branka (Barcal).
.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: "V první části utkání s dobře hrajícím Tempem jsme se velmi slušnou kombinací dostávali před vápno soupeře i k poměrně slibným příležitostem. Kompaktní tým hostů ale všechny naše příležitosti a polo-šance odvrátil a často se snažil rychlým přechodem dostat za naši obranu. Nutno říct, že jsme si v těchto situacích v navazování soupeřových hráčů nepočínali úplně nejlépe. Ke konci poločasu jsme vystupňovali tlak na branku hostů, z čehož jsme najednou vedli o tři branky. Do II. poločasu na nás hosté vletěli a my jsme měli zpočátku problém s klidným založením i vedením naších akcí. Situaci na hřišti ovlivnil souboj našeho „brankáře“ s hostujícím útočníkem, po kterém musel Gába střídat. Jelikož jsme už prostřídali všechny hráče, museli jsme většinu druhého poločasu odehrát o jednoho méně. S touhle situací jsme si poradili velice dobře. Dobře jsme drželi míč, postupně změnili i způsob napadání rozehry hostů a přidali i další hezké branky. Děkujeme hostům za předvedenou hru a dobrou zkušenost."