clanek-1

U16: V krásném letním počasím zvítězila šestnáctka s Nymburkem

07.04.2018, 15:15
UMT Juliska

FK Dukla Praha

7:2

(3:0)

20. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

SK Polaban Nymburk

Sestava domácí: Bičiště – Kleček (40. Denisenko), Kozojed, Mejdr (40. Kočí), Chalupa – Mareš, Křenek (40. Uhlíř), Spáčil (40. Novotný) – Terentjev, Peřina, Hypius (40. Šátek).

Sestava hosté:

  • Branky: 1., 4. a 29. Křenek, 60. a 66. Peřina, 51. Šátek, 64. Uhlíř.
V prvním poločasu se hra odehrávala převážně na polovině hostí a my jsme velmi dobře začali, když hned ve 4. minutě jsme vedli 2:0. Ve druhé půli jsme pokračovali v efektivní hře do zakončení. Podařilo se nám vstřelit další branky, ale po dvou zaváháních v obraně jsme také dvakrát inkasovali. Nakonec utkání skončilo našim vítězstvím 7:2.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Utkání přineslo zajímavé momenty a přineslo nám další podněty do dalšího tréninku. Kluci velmi dobře kombinovali a vytvářeli si příležitosti do zakončení. Akce byly pestré a dokázali jsme se prosazovat střelbou z dálky, kombinacemi středem hřiště i centry ze stran. Ve druhé půli jsme pokračovali v ofenzivní kombinační hře a dařilo se nám střílet góly, ale kvůli nekoncentrovanosti v určitých fázích hry jsme dvakrát inkasovali a hra nebyla tak plynulá, jako v prvním poločasu. Děkujeme oběma týmům za předvedené výkony, rodičům za podporu a těšíme se na další mistrovské utkání."