clanek-1

U16: V Ústí nad Orlicí jsme jednoznačně zvítězili

24.03.2018, 12:30

Jiskra Ústí nad Orlicí

0:12

(0:5)

18. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Štefan – Helík (65. Hudec), Kočí (40. Kleček), Noll , Chalupa (40. Denisenko) – Uhlíř, Novotný, Mareš (40. Kleček) – Šátek, Peřina (40. Erdmann), Terentjev (40. Mejdr).

  • Branky: 5x Šátek, 2x Hudec, 1x Noll, Chalupa, Denisenko, Mareš, Erdmann.
V dalším utkání jsme zajížděli do našeho známého prostředí v Ústí nad Orlicí, kde kluci prožili spoustu hezkých dní při našich soustředěních. Od první minuty jsme drželi utkání pevně ve svých rukách a skóre postupně narůstalo. Nakonec jsme po jednoznačném průběhu zvítězili v poměru 12:0.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Po celé utkání jsme měli trvalou herní převahu, kterou jsme dokázali zúročovat i střelecky. Ústečtí silně vzdorovali prvních dvacet minut, ale v následujícím průběhu jsme pěknými kombinacemi i střelami z dálky stříleli gól za gólem. Pochvala klukům za aktivní a brankově plodný výkon a poděkování rodičům, kteří nás přijeli podpořit. V příštím týdnu nás netradičně v úterý a ve čtvrtek čekají další dvě mistrovské utkání. V úterý s Tempem, dohrávka doma na Julisce, a ve čtvrtek předehrávka kvůli velikonočním svátkům ve Vlašimi."