clanek-1

U16: Prosluněný Vyšehrad přivítal naše chlapce po herním soustředění v Luhačovicích

10.03.2018, 12:30

FC Slavoj Vyšehrad

0:7

(0:5)

16. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště (41. Štefan) – Helík (40. Denisenko), Noll, Kozojed, Chalupa (25. Mejdr) – Kleček (60. Hudec), Novotný, Uhlíř (41. Mlejnek) – Peřina, Šátek, Terentjev.

  • Branky: 15. a 70. Šátek, 20. a 60. Kozojed, 22. Peřina, 32. Terentjev, 7. Novotný
Navázali jsme na kvalitní výkony z Moravy a o výhře jsme rozhodli již v prvním poločase pěti vstřelenými góly. V druhé půli jsme kontrolovali hru a přidali dvě branky.

Hodnocení trenéra:

Petr Fišar: "Do utkání jsme vstoupili s velkou koncentrací. Klidnou kombinací jsme si postupně získávali prostor pro nápadité, přímočaré akce, které stále narušovaly obranu vyšehradských. Přirozeným vyústěním bylo pět vstřelených branek v prvním poločase po pěkných tahových akcích. Kluci z Vyšehradu i nadále chtěli hrát otevřený fotbal, což nám umožnilo tvořit další akce do zakončení, které jsme zúročili ještě dvěma góly. Našim klukům velká pochvala za to, jak dokázali po těžkých utkáních v Luhačovicích zmobilizovat vlastní síly a zvládnout utkání s Vyšehradem. Fanoušky, kteří nás přišli povzbudit na Vyšehrad, tímto zveme k nám na Julisku k utkání příští týden v sobotu, kdy hostíme tým Tempo Praha."