clanek-1

Na závěr porážka od Plzně

26.05.2018, 16:00
Juliska

FK Dukla Praha

1:5

(1:3)

30. kolo, HET liga 2017/18

FC Viktoria Plzeň

Sestava domácí: M. Hruška – Miloševič, Podaný, Bezpalec, Preisler – Douděra (81. Bilovský), Marek Hanousek (C), Tetour – Holík, Holenda (46. Djuranovič), Néstor (38. Doumbia).

Sestava hosté: A. Hruška – Havel, Hejda, Hubník (C), (46. Živulič), Kovařík – Hořava, Hrošovský – Petržela (62. Štursa), Čermák, Kopic – Krmenčík (72. Chorý).

  • Branky: 37. Preisler – 3., 14. a 59. Krmenčík, 30. Čermák, 66. Štursa.
    ŽK: 56. Hejda.
    Rozhodčí: Dubravský – Myška, Dresler.
  • Diváci: 2841
V posledním zápase sezony 2017/2018 nestačila Dukla na mistrovskou Plzeň, která i díky hattricku Michaela Krmenčíka zvítězila 5:1. Jediným úspěšným střelcem v domácím dresu byl Dominik Preisler.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Nejprve bych chtěl pogratulovat Plzni k zisku mistrovského titulu a poděkovat jim, jakým způsobem reprezentovali český fotbal v pohárech. Chci projevit soucit s manšafty, které spadly do druhé ligy, protože se to nějakou dobu týkalo i nás a vím, že to není příjemný pocit. Chci poděkovat našim fanouškům, kteří nám fandili, ať ta sezona byla jakákoliv, fandili slušně, fandili pořád a jezdili za námi i ven. Chci poděkovat i skeptikům, kteří nám nevěřili, protože byli obrovským motorem a taky nás dotáhli k tomu, že jsme se zachránili. A teď k dnešnímu zápasu: My jsme brzy svou laxností dali soupeři náskok a komfort, který mistrovská Plzeň dokázala silně využít. Potom jsme dostali obrovskou školu. Za stavu 3:0 jsme snížili a v závěru prvního poločasu měl Dan Tetour šanci na 3:2, dalo se to zdramatizovat. Na začátku druhého poločasu jsme měli dvě šance, které jsme neproměnili, a po gólu na 4:1 už jsme působili dojmem odevzdaného manšaftu a Plzeň to zkušeně dohrála. Jednoznačně projevila svou kvalitu a zápas na závěr ligy zvládla skvěle.“


Pokud jste poslední zápas sezony sledovali přímo na tribuně, dejte nám prosím zpětnou vazbu prostřednictvím našeho dotazníku. Za vyplnění  jeden z Vás obdrží 2 VIP vstupenky na první domácí utkání sezony 2018/2019.