clanek-1

Dukla podlehla v přípravě 1:3 Aue

07.10.2017, 13:30
Erzgebirgsstadion Aue

FC Erzgebirge Aue

3:1

(1:0)

Přípravná utkání 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Haas – Bunjaku, Cacutalua, Hertner, Kempe, Kvesic, Maria, Pepic, Riese (C), Soukou, Strauss Náhradníci: Hartel, Jendrusch, Riuzzuto, Kessler, Wujewitsch

Sestava hosté: Hruška - Kušnír (46. Podaný), Ostojič (46. Holek), Bezpalec, Preisler (46. Douděra) - Miloševič (C), Kozel (46. Brejcha) - Brandner (46. Koreš), Kovaľ (46. Holík), Schranz (46. Vlček) - Holenda (46. Djuranovič)

  • Branky: 19. Bunjaku, 77. Maria, 88. Keßler - 55. Holík. ŽK: 60. Miloševič
I ve druhé reprezentační pauze této sezony se Dukla vydala do Německa, tentokrát jí byl v přátelském utkání soupeřem FC Erzgebirge Aue ze druhé Bundesligy, ve které nyní drží se 13 body 9. místo. Aue nakonec v zápase 3:1 zvítězilo.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: "Utkání nám splnilo spoustu faktorů. Vytížili jsme všechny hráče včetně Maria Holka, který bez komplikací zahrál celý druhý poločas. Soupeř hrál skvěle a stylem, proti kterému se daly vyzkoušet různé prvky ofenzívy i defenzívy. K dobrému pocitu chybělo proměnění příležitostí, hlavně ve druhém poločase. Tam jsme se v nich chovali málo týmově. Bylo to v úseku hry, kde jsme měli převahu a mohli utkání rozhodnout. To jsme promrhali a soupeř nás potrestal. Skvělá příprava, věřím, že vše zužitkujeme."