clanek-1

U16: Utkání s náročným soupeřem a v těžkých podmínkách naše šestnáctka zvládla

28.10.2017, 12:30

FK Dukla Praha

6:1

(2:1)

12. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

SK Střešovice

Sestava domácí: Bičiště – Chalupa, Kočí, Noll, Mejdr (40. Denisenko) – Terentiev (40. Spáčil), Kleček (40. Mlejnek), Uhlíř – Šátek, Hudec, Peřina (40. Hypius).

Sestava hosté:

  • Branky: 31. 49. 65. 68. a 80. Šátek, 18. Hudec
Již ve 3. minutě hry jsme po chybě v rozehrávce inkasovali. Kluci však situaci zvládli a ještě do poločasu jsme výsledek otočili. Ve druhé půli se hra vyrovnala a střešovičtí na nás více zatlačili, čímž se pro nás otevřel prostor a dokázali jsme se ještě čtyřikrát prosadit. Utkání jsme dovedli do vítězství v poměru 6:1.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Na těžkém terénu jsme opět předvedli hezký výkon. V první půli jsme dobře kombinovali a kromě několika situací jsme měli hru pod kontrolou a drželi míč na půlce Střešovic. Přes urputný blok jsme si dokázali vypracovat příležitosti do zakončení, z nichž jsme byli dvakrát úspěšní. Ve druhém poločase se hra vyrovnala a Střešovičtí více napadali naši rozehrávku. Nám se v 55. minutě zranil Jakub Uhlíř a dohrávali jsme v oslabení. Tým se s nastalou situací vyrovnal velmi dobře a do otevřené střešovické obrany jsme podnikali rychlé výpady, které vedly k dalším čtyřem brankám. Všichni kluci zaslouží za výkon pochvalu a děkujeme také rodičům za podporu ve velmi mrazivém počasí."