clanek-1

U17: Proti celku Čáslavi jsme doma vysoko vyhráli

24.09.2017, 12:30

FK Dukla Praha

7:0

(2:0)

7. kolo, Česká liga dorostu U17 B 2017/18

FK Čáslav

Sestava domácí: Šmejkal – Urban, Peake, Březina, Mládek – Kozel, Novotný, Mentberger (41. Jeřábek) – Watkins (41. Zacharchenko), Kubeš, Jančí (41. Haniak).

Sestava hosté:

  • Branky: 18. Kozel (Kubeš, Mládek), 27. Kubeš (Mládek, Watkins), 57. Zacharchenko (Březina, Jeřábek), 63. Kubeš (Březina, Jeřábek), 65. Kozel (Urban, Novotný), 72. Jeřábek (Kozel, Kubeš), 77. Zacharchenko (Mládek, Kubeš).
Po velkém množství neproměněných šancí v prvním poločase, který skončil 2:0, se povedlo týmu v druhém dějství vstřelit pět branek.

Hodnocení trenéra:

David Šrámek: "Do utkání 7. kola jsme chtěli vstoupit hodně aktivně, protože jsme hostili tým z poslední příčky tabulky. Od začátku utkání jsme určovali tempo hry a dokázali jsme si vypracovat několik střeleckých příležitostí, které v prvním poločase dokázali do gólového konce dotáhnout v 18. minutě Kozel a ve 27. minutě Kubeš. Do druhého poločasu jsme udělali tři změny, kde jsme kromě známých tváří Haniaka a Jeřábka mohli poprvé vidět v soutěžním utkání i Kyryla Zacharchenka, ukrajinského středopolaře, který s týmem již dlouhou dobu trénuje. Kvůli komplikacím, které doprovázejí mezinárodní přestupy nezletilých hráčů, se však na trávník dostal až toto utkání. Soutěžní debut Kyrylovi vyšel skvěle a dvěma brankami se připojil ke střelcům v druhém poločase, kde ho doplnil Jeřábek a druhými trefami v utkání i Kozel a Kubeš. Děkujeme soupeři za sehrané utkání a my už se můžeme těšit na další kolo, ve kterém nás bude hostit celek Pardubic."