clanek-1

U17: Nedělní mistrovské utkání proti FK Chrudim skončilo vítězstvím 5:4

27.08.2017, 12:30

FK Dukla Praha

5:4

(3:2)

3. kolo, Česká liga dorostu U17 B 2017/18

MFK Chrudim

Sestava domácí: Přibyl - Matoušek, Bican (41. Březina), Havlíček, Urban - Novotný (50. Kozel), Dostál, Mentberger (60. Peake) - Ludvíček (60. Jančí), Hodek, Kubeš.

Sestava hosté:

  • Branky: 13. Kubeš (Dostál), 33. Dostál (Novotný, Mentberger), 40. Dostál (Kubeš, Urban), 41. Březina (Mentberger), 54. Mentberger (PK).
V nedělním zápase se hráči U17 utkali na hřišti v Suchdole s týmem MFK Chrudim. Skóre se na konci zápasu zastavilo za stavu 5:4 ve prospěch našeho týmu.

Hodnocení trenéra:

Filip Soukup: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a prvních 15 minut jsme nepustili soupeře k větší příležitosti. Do té doby jsme mohli vstřelit minimálně čtyři branky, ale díky nepřesné předfinální fázi a laxnímu zakončení svítil stav skóre 1:0, kdy první branku vstřelil po pěkné akci Kubeš. Soupeři se podařilo po našich chybách otočit skóre na 1:2, ale do poločasu jsme soupeře ještě dokázali potrestat důrazem v brankovém prostoru a změnit skóre opět v náš prospěch. Poločas 3:2. Do druhé půle se nám opět podařil vstup a ze standardní situace a z pokutového kopu se nám podařilo odskočit soupeři na 5:2, bohužel nám scházel klid v kombinaci a vlastní nepřesností a zbrklostí jsme nabídli soupeři šance, ze kterých se mu podařilo zdramatizovat utkání. V závěru se nám nepodařilo oprostit od obav z výsledku utkání a podle toho také závěr vypadal. Utkání se nám podařilo zvládnout výsledkově, za což kluci zasluhují pochvalu. Ukázali jsme psychickou odolnost, avšak musíme si vzít především ponaučení do příštích zápasů a za uspokojivého výsledku zachovat potřebný klid a prezentovat se dál aktivní hrou."