clanek-1

Dukla si z Olomouce veze porážku 0:3

23.09.2017, 17:00
Andrův stadion

SK Sigma Olomouc

3:0

(2:0)

8. kolo, HET liga 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí: M. Buchta – Sladký, Radaković, Jemelka, Vepřek (K) – Zahradníček, Houska, Texl (78. Obročník), Kalvach, Falta (82. Manzia) – Plšek (87. Hála).

Sestava hosté: F. Rada (K) – Kušnír, Ostojić, Jiránek, Podaný – Milošević, Mustedanagić (69. Djuranović), Daniel Tetour – Holík (76. Schranz), Holenda, Kovaľ (62. Douděra).

  • Branky: 17. Plšek, 32. Plšek, 80. Sladký.
    ŽK: 86. Radaković – 27. Kušnír, 56. Mustedanagić, 58. Ostojić, 63. Daniel Tetour.
    Rozhodčí: Berka – Pelikán, Pochylý.
  • Diváci: 3657
Jednoznačným výsledkem skončilo osmé vystoupení svěřenců Jaroslava Hynka v probíhající sezóně. Nad jejich síly byla domácí Sigma Olomouc, které už v prvním poločase zajistil dvěma brankami vedení Plšek. Po změně stran přidal třetí trefu Sladký.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Prohrané utkání se těžko hodnotí, my jsme zatím venkovní zápasy neodehráli příznivě a tady jsme chtěli výkon celkově zlepšit. Jet do Olomouce zrovna ve fázi, kdy se jim tolik daří, byl hodně těžký úkol, v zápase rozhodla první čtvrthodina. Měli jsme udržet co nejdéle čisté konto, jakmile Olomouc dala gól, její sebevědomí šlo ještě víc nahoru. My jsme v první čtvrthodině přicházeli o spoustu míčů, do ničeho jsme se nedostali a vyplynul z toho první gól, který nás hodně uzemnil. Stejně tak i druhý. Za stavu 2:0 se nám koncepce malinko rozbila. Do druhého poločasu nám nezbylo nic jiného, než trochu vylézt, hra se vyrovnala, některé příležitosti byly, ale s těmi je také potřeba se vyrovnat. Olomouc pak přidala jednu branku v závěru, vyhrála zaslouženě, nevytvořili jsme si žádnou velkou příležitost.“