clanek-1

Dukla v generálce porazila Rizespor 2:1

21.07.2017, 18:00
Freistadt

FK Dukla Praha

2:1

(1:1)

Přípravná utkání 2017/18

Çaykur Rizespor

Sestava domácí: Rada – Kušnír, Jiránek, Bezpalec (64. Ostojič), Podaný – Tetour, Hanousek (75. Brejcha), Mustedanagič (46. Bilovský) – Brandner (75. Djuranovič), Holenda (83. Vlček) , Preisler (64. Kovaľ).

Sestava hosté:

  • Branky: 22. Tetour, 81. Djuranovič – 27. Saadane (pen.)
Poslední prověrka před ostrým ligovým startem. To byl zápas proti Rizesporu na rakouské půdě, který Dukla zvládla a zcela zaslouženě zvítězila 2:1. Skóre otevřel v prvním poločase Tetour a definitivní vítězství přisoudil týmu z Julisky střídající Djuranovič po změně stran.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Potkali jsme soupeře, který prověřil všechno, co jsme potřebovali. V prvním poločase jsem až nepoznával, jestli jsme teď měsíc vůbec něco trénovali, protože náš výkon byl celkově rozpačitý a soupeř toho dokázal také využít. Podařilo se nám z první šance vstřelit gól, ale soupeř byl celkově nebezpečnější. Druhý poločas byl lepší a převládala spíše pozitiva. O přestávce jsme si ujasnili některé věci, přidali jsme branku a měli jsme další příležitosti ke skórování. Jsem rád, že nám v sestavě zbývá ještě pár otazníků, které nás udrží v maximální koncentraci na první ligový zápas.„