clanek-1

U15: Přes velkou herní převahu jsme na Žižkově neuspěli

24.05.2017, 15:30
Seifertova

FK Viktoria Žižkov

2:1

(0:0)

8. kolo, Česká liga žáků U15 B 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště – Mejdr (35. Mikuda), Kozojed (35. Křenek), Noll, Šebrle (35. Hypius) - Kočí, Novotný A. (35. Kleček), Hudec – Mareš (35. Helík), Novotný J. (35. Spáčil), Šátek.

  • Branky: 54. Helík (Kleček).
Na krásném trávníku hlavního stadionu Žižkova byla od začátku vidět herní převaha našeho týmu, která nicméně nevedla do výraznějších brankových příležitostí. Žižkovským se podařilo na začátku druhé půle vstřelit z rohu a brejku dvě branky a nám se přes drtivý tlak v závěru podařilo pouze korigovat stav na 1:2 z našeho pohledu.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Dnes jsme si zahráli na krásné trávě žižkovského hlavního stadionu a byl to pro kluky velký zážitek. Od začátku jsme měli více ze hry, byli jsme aktivnější, nicméně kombinace vázly a hodně jsme zbytečně nakopávali míče. Byli jsme netrpěliví a hře chyběla plynulost. Také ve finální fázi jsme byli málo nebezpeční a vypracovali jsme si velmi málo brankových příležitostí. Žižkovským se podařilo ze standardky a krátce na to z rychlého protiútoku vstřelit dva rychlé góly. Naši kluci poté přidali a zatlačili soupeře před jeho pokutové území. Přes trvalý tlak jsme byli ale málo efektivní a pouze jednou jsme se prosadili. Gratulujeme týmu Žižkova k vítězství a bereme si z utkání velkou zkušenost a výzvu k trvalé pokoře a poctivé práci, bez které nemůže přijít odměna v podobě vítězství. Děkujeme všem rodičům za podporu a povzbuzování."