clanek-1

S Žižkovem starší žáci U15 dokázali v Ruzyni zvítězit

22.04.2017, 14:00
hř. Ruzyně

FK Dukla Praha

3:0

(1:0)

3. kolo, Česká liga žáků U15 B 2016/17

FK Viktoria Žižkov

Sestava domácí: Bičiště, Mejdr (35. Mareš), Křenek, Kočí, Šebrle, Hudec, Novotný A., Mlejnek (35. Hypius), Šátek, Peřina (35. Helík), Novotný J. (35. Kozojed).

Sestava hosté:

  • Branky: 9. Kočí, 54. a 57. Šátek. Asistence: 9. Novotný A., 54. Kozojed, 57. Šátek.
V deštivém počasí jsme odehráli těžké utkání s týmem Žižkova. Šli jsme brzy do vedení po povedeném rohovém kopu. Po chybách v obraně jsme nabídli žižkovským několik příležitostí, které nevyužili a utkání se nakonec definitivně zlomilo až v závěru, kdy jsme přidali další dvě branky a zvítězili 3:0.

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: "Výkon v dnešním utkání nebyl z naší strany optimální. Byli jsme hodně nepřesní, nebyli jsme kompaktní v jednotlivých řadách a nedařila se nám kombinace. Příliš jsme také přidržovali míč a nedávali ho rychle od nohy. Po našich individuálních chybách v obranné fázi jsme Žižkovu nabídli několik velmi dobrých příležitostí k zakončení. I přesto jsme však dokázali utkání dovést do vítězného konce. Do další práce nám zůstává téma práce v pokutovém území před oběma brankami a znovu vzájemné propojení mezi sebou, maximální koncentrace a rychlá práce s míčem. Děkujeme všem rodičům za povzbuzování a těšíme se na další utkání, které hrajeme příští sobotu v Jablonci."