clanek-1

U14: V dalším utkání na Julisce jsme přivítali liberecký Slovan

01.04.2017, 12:15
Ruzyně

FK Dukla Praha

4:0

(2:0)

22. kolo, Česká liga žáků U14 B 2016/17

FC Slovan Liberec

Sestava domácí: Spilka – Fojt, Löffler (36. Tomek), Dragošek, Rada – Villaseca, Krenciv, Atsuta (36. Zíka), - Barcal, Ulman, Štěpán (36. Novotný).

Sestava hosté:

  • Branky: Ulman (Štěpán), Barcal (Rada), Ulman (Tomek), Barcal (Ulman).
V sobotním utkání na Julisce přivítaly oba týmy starších žáků týmy Liberce. Mladší čtrnáctce se povedl vstup do utkání, z nějž vytěžila úvodní branku zápasu. Do poločasu se ji podařilo skórovat ještě jednou a ve druhém poločase přidat obdobný počet branek. Konečný výsledek tak mluvil jasně 4:0 pro domácí.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: „Úvod utkání s Libercem nám celkem vyšel. Byli jsme rychlejší, přímočařejší, a především jsme se tlačili do zakončení. Škoda, že jsme z několika vyložených možností proměnili jen jednu. Postupně se hra vyrovnala a zajímavé situace jsme mohli vidět na obou stranách. Nám se podařilo po krásné kombinační akci, do které se zapojilo několik našich kluků, navýšit skóre na 2:0. Ve druhém poločase se hrálo opět celkem vyrovnané utkání s hezkými momenty na obou stranách. Efektivnější v zakončení dnes ale byli naši kluci a zaslouženě jsme v tomto utkání zvítězili. Rádi bychom tuto dynamiku propojili se silnějším držením míče.“