clanek-1

U16: Teplicím jsme doma podlehli po laciných brankách

29.04.2017, 12:30
Malý st. Strahov

FK Dukla Praha

1:4

(0:2)

21. kolo, Česká liga dorostu U16 A 2016/17

FK Teplice

Sestava domácí: Přibyl – Urban (41. Bican), Neruda (63. Futinec), Březina, Mládek – Kozel (52. Peake), Jeřábek (52. Kubeš), Novotný (41. Mentberger) – Pátek (41. Jankčí), Dostál, Hodek (63. Watkins).

Sestava hosté:

  • Branky: 77. Mládek (Mentberger) – 14. Zaspal, 23. Fabián, 48. Novák, 59. Liška.
O víkendu jsme na domácím hřišti na Strahově přivítali tým Teplic. Nevydařený výsledek utkání se nám podařilo korigovat až v závěru utkání brankou Tomáše Mládka.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: V úvodu utkání jsme hráli aktivně a mohli jít do vedení, Dan Dostál však v dobré pozici hlavou přestřelil. O několik minut později šel soupeř do vedení po vyhraném osobním souboji a přízemní střele, která před brankářem na nerovném terénu změnila směr. Druhou branku jsme dostali z dorážky míče odraženého od břevna. Do druhého poločasu jsme vstoupili znovu aktivně, opět jsme však propadli v důrazu v pokutovém území, kdy jsme po centru nedokázali odvrátit míč ze skrumáže a střelou zblízka prohrávali již 0:3. V 59. minutě pak přišla slabá chvilka Dana Přibyla, který podcenil lehkou střelu a ta skončila v síti. I přes nepříznivý stav jsme se snažili až do konce utkání vstřelit branku, což se nám v závěru Tomášem Mládkem podařilo, dojem z nepovedeného utkání jsme tím však nezměnili. V utkání jsme dnes výrazně propadli v klíčových momentech v osobních soubojích a chyběla nám dravost a větší ochota jít za vstřeleným gólem. Tepličtí nás v tomto výrazně předčili a jejich vítězství bylo zasloužené.“