clanek-1

U16: Po zlepšeném druhém poločasu jsme nakonec podlehli Spartě o jednu branku

14.04.2017, 12:30
Malý st. Strahov

FK Dukla Praha

1:2

(0:2)

19. kolo, Česká liga dorostu U16 A 2016/17

AC Sparta Praha

Sestava domácí: Přibyl – Matoušek, Bican (41. Kozel), Březina, Ludvíček –Dostál, Neruda, Jeřábek (60. Peake) – Jančí (60. Mládek), Fencl (41. Pátek), Hodek (61. Kubeš).

Sestava hosté:

  • Branky: 51. Hodek (Neruda) – 22. Š.Gabriel, 40. Vokřínek.
V podzimním měření sil jsme se Spartou prohráli o sedm branek, tentokrát jsme až do posledních vteřin sahali po vyrovnání.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: „První poločas byla Sparta aktivnější a přesnější v kombinaci. Do vedení jsme však mohli jít my po rychlém brejku, Filipa Jančího ale v samostatném nájezdu vychytal brankář Šerák. Sparťané šli do vedení po nepřímém volném kopu, nařízeném za malou domů a druhý gól přidali střelou pár vteřin před poločasem. Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem odvážněji a aktivněji. Přes nerovný terén jsme se snažili více kombinovat. Po vysokém presinku jsme si vytvořili dvě dobré šance ke skórování. Snížili jsme však až z trestného kopu po tvrdé ráně Jakuba Hodka. Sparťané hrozili ze standardních situací, my naopak z rychlých kontrů. V závěru jsme v situaci 3 na 1 nebyli přesní, v posledních vteřinách pak Matěj Kubeš v dobré pozici jen o centimetry minul hlavou sparťanskou branku.“