clanek-1

04.03.2017, 11:00
UMT Strahov

AC Sparta Praha

5:0

(0:0)

14. kolo, 1.liga dorostenek Čechy 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Zuchová (70. Kulhánková) - Šrámková (63. Prokůpková). Dudová, Sonntagová, Grešová (48. Buryánová) - Kotrčová, Siváková (70. Bohatová), Pochmanová, Dvořáková - Cvrčková (41. Kodadová), Prošková (41. Machutková)

Sestava hosté: Frolíková - Adámková, Macečková, Novotná, Kloučková - Senická, Soukupová (65.Erdmann), Žočková - Houbová, Hrdličková, Kožíšková (60.Makalová)

  • Branky: 43.,67. z pen., 76. Kodadová, 71., 79.Prokůpková
    ŽK: Frolíková (Dukla)
    Rozhodčí: Žáková - Hradil, Čikara
  • Diváci: 100

Hodnocení trenéra:

Ondřej Havlas, hlavní trenér: „Zápas, který nám vždy ukáže, kam až se můžeme posouvat. Sparta byla celých 80 minut jasně lepším celkem. Naše holky ale musím pochválit za výkon v prvním poločase. Dokázali jsme Spartu, která držela míč pod tlak, takže kromě jedné šance neměly 100% příležitost. Byli jsme důrazní v soubojích. Odměnou za to byla bezbranková remíza. To co každý čekal, se stalo až z kraje druhé půle. Sparta šla do vedení a výrazně se uklidnila, ale stále nebyl zápas rozhodnutý. Bohužel se do všeho vložila nesmyslně odpískaná penalta. Posledních deset minut jsme již nezvládli kondičně a sparťanky navýšily na rozdíl pěti branek. Sporná penalta nic nerozhodla, jelikož Sparta by utkání rozhodla i bez pokutového kopu. Myslím si, že to dívky v černém nemají zapotřebí, takhle nešetrně zasahovat do utkání. Spartě gratuluji k hezké statistice 14 zápasů, 14 výher.

My jdeme do nadstavby z krásného 5. místa, což je pro nás jako nováčka velký úspěch a uděláme maximum pro to, abychom se co nejdříve zachránili i pro příští sezónu.“