clanek-1

Dukla s mužstvem ze Spojených Arabských Emirátů remizovala

02.09.2016, 16:00
Amberg, Stadion am Schanzl 9

Ajman Club (UAE)

2:2

(2:2)

Přípravná utkání 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Rada - Kušnír (46. Miloševič), Smejkal, Šimůnek (72. Bezpalec), Preisler - Kovaľ (46. Manzia), Hanousek, Čajič (75. Brabenec) - Juroška, Beauguel, Olayinka.

  • Branky: 8. Soud, 34. Rodrego - 3. Beauguel, 36. Juroška.
    ŽK: 38. Šimůnek, 54. Miloševič, 38. Smejkal.
V prvním poločase utkání proti Ajman Club padly hned čtyři branky. Od třetí minuty vedla Dukla brankou J.D. Beauguela, poté Ajman srovnal a dostal se do vedení, nakonec srovnal Jan Juroška. Ve druhém poločase už branky nepadly a zápas skončil remízou 2:2.

Hodnocení trenéra:

Trenér Jaroslav Šilhavý: "Původně jsme měli hrát o reprezentační pauze s RB Lipskem, ale soupeř na poslední chvíli utkání odřekl, takže management klubu narychlo sehnal tento celek z Emirátů. Je to trošku jiný fotbalový styl a pro kluky to byla nová zkušenost. 

V prvním poločase jsme podcenili dvě situace a pustili soupeře do vedení. Pak jsme to dotahovali a v podstatě druhý poločas jsme hráli na jednu branku. Šance jsme měli, ale bohužel ten kýžený gól jsme nedali. Mám z toho trošku rozporuplné pocity. Nicméně i když soupeř poslal do hry celkem 25 hráčů, které střídal po jednom, takže byl zápas takový nesourodý, herní zatížení pro hráče to splnilo."