clanek-1

Z Boleslavi se vracíme bez bodu

01.10.2016, 15:30
Adidas Arena

FK Mladá Boleslav

1:0

(0:0)

9. kolo, ePojisteni.cz liga 2016/17

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Diviš – Pauschek, Takács, Da Silva, Fleišman – Mareš, Kúdela (K) – M. Vukadinovič (46. Klobása), Chramosta (55. Magera), Přikryl (73. Matějovský) – Mebrahtu.

Sestava hosté: F. Rada – Kušnír, Štetina, Bezpalec, Miloševič – Hanousek (K), Tetour, Považanec (46. Olayinka) – Juroška (66. Čajič), Beauguel (74. Preisler), Néstor.

  • Branky: 84. Klobása.
    ŽK: 81. Magera – 41. Hanousek, 90+1. Olayinka.
    Rozhodčí: Pavel Julínek – Jan Paták, Jaroslav Kubr.
V utkání proti Mladé Boleslavi byla Dukla aktivnější a vytvořila si dost šancí. Zejména ve druhém poločase ke vstřelení branky nechybělo moc. Bohužel v 84. minutě se trefil boleslavský Klobása a Dukla se tak vrací na Julisku bez bodu.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Hynek: „Myslím si, že jsme odehráli velmi slušný zápas. Vytvořili jsme si velké množství pološancí, byli jsme aktivnější v pokutovém území než soupeř, ale jenom do vstřelené branky. Do té doby jsme měli blíž k vítězství, ale soupeř využil jedinou svoji vážnou příležitost a nám už nezbýval čas na to, abychom s tím zápasem něco udělali. Těsně před tou brankou jsme tam měli tři příležitosti, kde se to více lámalo pro nás a kde jsme to mohli zvládnout, ale bohužel se tak nestalo a Boleslav to pro sebe rozhodla. Maximální produktivita domácích jim přinesla vítězství. Na krásu se nehraje, je potřeba se taky trefit do brány a v tomto ohledu Boleslav zvítězila zaslouženě.“

Leoš Kalvoda: „Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř a to Dukla v plné míře potvrdila. Musím říct, že hlavně v druhém poločase byla v kombinaci a pohybu lepší. My jsme to ubránili i trochu se štěstím a vstřelili jsme šťastný gól, toho si vážím a říkám, dnes to jsou pro nás zlaté body.“