clanek-1

01.11.2015, 11:00
Letní stadion

SK DFO Pardubice

0:2

(0:1)

10. kolo, 1.liga žen 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Havlíková – Pavlasová, Reinberková (66. Macháčková), Kabeláčová, Kupková, Dobrevová, Hrbková, Martínková (46. Merklová), Kunáková (60. Šmídová), Strachotová, Čechová (46. Černá)

Sestava hosté: Dolejšová – Rzycká, Kozlíková (81. Smíšková), Fojtíková, Houbová (76. Toťová), Plzáková, Beštová J., Bažoutová, Rychtarová, Beránková (85. Sůrová), Kotková (27. Beštová B.)

  • Branky: 8. Plzáková, 62. Houbová
    ŽK: Černá - Fojtíková
    Rozhodčí: Lavrenčíková – Skřivánková, Kánská

Hodnocení trenéra:

Jan Vetyška, trenér: "Po dlouhé době se nám povedl vstup do utkání a brzy jsme vedli. Bohužel velký klid na kopačky nám toto vedení nepřineslo a v prvním poločase nám vázla mezihra. V druhém poločase se nám již dařilo lépe kombinovat a vytvořili jsme si i více šancí. Utkání ukázalo mnoho věcí, na kterých musíme pracovat, ale mužstvo má dobrý duch, holky bojovaly a snažily se plnit, co jsme si řekli. Bereme v potaz, že včerejší základní sestava hráček v poli měla věkový průměr 20 let a to je velký přislib do budoucna. Nadstandardní výkon předvedla Sára Plzáková, doufám, že se jí bude dařit i v dalších zápasech. Velkou pochvalu také zaslouží mladičká Nela Houbová, která se se svou prvoligovou premiérou popasovala na výbornou a doufám, že ji přestanou míjet pozvánky do mládežnické reprezentace.

Jsem rád za týmový výkon a rozhodně převažují pozitivní pocity. Jako nováček v soutěži máme deset bodů náskok na sestupovou pozici a věřím, že teď se nám bude lépe dýchat a budeme v dalších zápasech uvolněnější. Chtěl bych také poděkovat všem fanouškům, ať už z řad rodin a přátel hráček nebo Fanklubu Dukly, kteří nás přijeli podpořit. Jak hráčky, tak realizační tým, si této podpory velmi vážíme a je pro nás motivací do další práce. "