clanek-1

Z malého derby se Slavií veze Dukla bod!

04.10.2015, 14:30
Eden

SK Slavia Praha

1:1

(0:1)

9. kolo, Synot liga 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Berkovec – Mikula, Latka (C), Deli, T. Jablonský – Piták, Zmrhal – Bazal (46. Hrubý), Voltr (68. Vukadinovič), Černý (86. Diop) – Milan Škoda.

Sestava hosté: F. Rada – Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal – Hanousek (C), Čajič (70. Daniel Tetour), Považanec - Berger (90. Jurendič), Krmenčík (75. Beauguel), Přikryl.

  • Branky: 64. Škoda - 5. Krmenčík (Přikryl). ŽK: 52. Hrubý - 45. Berger. Rozhodčí: Královec – Moláček, Vlasjuk.
  • Diváci: 10547
Malé Pražské derby mezi Slavií a Duklou skončilo vzájemnou dělbou bodů po remíze 1:1. Duklu poslal do vedení z kraje utkání Michael Krmenčík. Ve druhém poločase srovnal za domácí Škoda.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Na Slavii jsem chtěli uspět, protože jsme měli co napravovat. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, v úvodu vstřelili branku a dalších 25 minut byli jasně lepší. Právě tady se to pro nás lámalo, protože kdybychom v těch 25 minutách dali druhý gól, měla by to Slavia těžší. Ve druhém poločase bylo takových 5-10 minut slušných. Pak začala mít Slavia víc ze hry, ale žádnou tutovou šanci si nevytvořila. Následovala standardní situace, kde jsme chtěli zahrát ofsajd systém, a z ní dostali vyrovnávací gól. Jsem rád, že jsme po vyrovnaní ničemu nepodlehli a kromě závarů ze standardek jsme Slavii do ničeho moc nepouštěli. My měli břevno Miloševiče a střelu Bergera. Možná kdybychom měli více štěstí, mohli jsme si z Edenu odvézt bodů víc."

Dušan Uhrin: "Utkání jsme začali vlažně, nehráli jsme, co jsme si řekli, byli jsme všude pozdě. Částečně to přičítám tomu, že jsme museli nuceně udělat tři změny a to nám nepomohlo k tomu, abychom se chytli hned od začátku. Nicméně jsem rád, že jsme se vzchopili a od třicáté minuty jsme přitvrdili, chtěli jsme hrát fotbal a šli jsme dopředu. Druhou půli jsem byl zcela spokojený, kdybychom dali tu šanci, co jsme měli tak by to vypadalo jinak, ale jsem realista a Dukla měla v první půli tři vyložené šance, takže jsem rád za remízu."