clanek-1

Po divokém druhém poločase veze Dukla z Jihlavy bod!

18.09.2015, 18:00
MěS Jihlava

FC Vysočina Jihlava

2:2

(1:0)

7. kolo, Synot liga 2015/16

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Hanuš – Kukoľ, Kryštůfek, Krejčí, Mišůn – T. Marek (C), Jánoš (73. Demeter) – Fulnek, Šulek (79. Dvořák), Vaculík (75. Jungr) – Mešanović.

Sestava hosté: F. Rada – Milošević, Jeřábek, Štetina, Vrzal – Považanec (63. Mareš), Marek Hanousek (C) – Berger, Čajić (46. Daniel Tetour), Přikryl – Beauguel (70. Krmenčík).

  • Branky: 10. Mešanović (Vaculík), 81. Mešanović (Fulnek) – 72. Přikryl (Milošević), 74. Krmenčík. ŽK: 35. Štetina, 40. Čajić. Rozhodčí: Jech – Blažej, Ratajová.
  • Diváci: 2893
Velmi zajímavé utkání skončilo po dramatické druhé půli smírně 2:2. Za Duklu se stejně jako v minulém zápase trefil Tomáš Přikryl a fantastickým zakončením nůžkami také Michael Krmenčík.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „Dnes to bylo hodně divoké utkání. Z naší strany hodně nahoru dolů. Nemyslím si, že jsme do utkání špatně vstoupili, ale jednoduchou situaci, na kterou jsme se připravovali, jsme hned v 10. minutě nezvládli a inkasovali gól. Zbytek poločasu jsme nehráli dobře a nic moc nevyprodukovali, kromě Přikrylovy střely, kterou Hanuš výborně chytil. Ve druhé půli jsme se zvedli a od 50 minuty se hrálo na jednu bránu a vyvrcholilo to naším vyrovnáním a následným vedením. Bohužel domácí opět srovnali a v závěru přidali ještě dvě tutovky, kdy nás musel podržet Filip Rada. Z mého pohledu to je remíza zasloužená.“

Milan Bokša: „Dnes máme za sebou divácky velmi zajímavé utkání. Sice nám ubyla kombinace ve středu pole, ale na druhou stranu jsme se zlepšili v ofenzivě a herní aktivitě. Ocenil bych dva momenty. Za prvé, všichni hráči si dnes sáhli na dno. A za druhé, byli schopni v závěru utkání vyrovnat. Jsem přesvědčený, že pokud budeme takto přistupovat k dalším utkáním, ze sestupových příček se dostaneme.“