clanek-1

Ve třetím utkání Tiposport ligy Dukla remizovala. V sobotu ji čeká Táborsko.

21.01.2015, 13:00
FK Slavoj Vyšehrad

FK Dukla Praha

2:2

(0:1)

Přípravná utkání 2014/15

FK Viktoria Žižkov

Sestava domácí: Rada - Juroška (46. Kluk), Vorel (46. Reiter), Hlinka, Preisler (46. Hanousek Matěj) - Marek Hanousek (46. Kovaľ), Gedeon (46. Jeřábek), Tetour Daniel - Čajič (46. Považanec), Mareš (46. Berger), Vopat (58. Děrgačev).

Sestava hosté: Holý - Souček (84. Podzimek), Hovorka, Karafiát (46. Šťastný), Vodra - Trnka, Opluštil (46. Hejný) , Podrazký, Mysliveček - Hašek, Voltr.

  • Branky: 58. Berger, 70. Tetour - 23. Voltr, 60. Hašek. ŽK: 14. Juroška - 66. Souček, 75. Šťastný. Rozhodčí: Němec – Benedikt, Vrzal.
Poslední utkání skupiny B proti Viktorce Žižkov skončilo remízou 2:2. Do semifinále tak Dukla nepostupuje, ale čeká ji souboj s druhým týmem skupiny A FC MAS Táborskem. To je na programu v sobotu 24. ledna od 14 hodin na UMT FK Slavoje Vyšehrad.

Hodnocení trenéra:

Jindřich Trpišovský: "První půli jsme hráli velmi dobře, dařilo se nám hrát, co jsme chtěli, vysoko jsme napadali a tím Dukle ztížili rozehrávku. Druhou půli vlivem několika faktorů byla Dukla kvalitnější na míči. Podle mě jsme dostali lacinou vyrovnávací branku, ale vzápětí jsme se opět dostali do vedení. Ovšem potom opět přišla po tandemu z levé strany branka. Myslím, že utkání mělo kvalitu. Nám vyšel první poločas, druhý už jsme tahali nohy. Remíza byla podle mě zasloužená."

Jan Suchopárek: "Jak bylo řečeno, první poločas jsme si nezasloužili nic jiného než prohrávat. Viktorka byla pohyblivá, napadala naši rozehrávku a my hodně kazili v přechodu do útočné fáze, výsledkem byly šance soupeře, který jednu proměnil. Ve druhém poločase po prostřídání nastalo určité zlepšení, lépe jsme kombinovali, hráli jsme více přímočaře a přesně. Bohužel se nám nepodařilo vytvořit si ve finální fázi více šancí. Srovnali jsme z přímého kopu, ale vzápětí inkasovali po nedůslednosti kolem šestnáctky. V závěru jsme však přitlačili a chtěli vyhrát i za nepříznivého stavu, bohužel se nám podařilo pouze vyrovnat."