clanek-1

Opakované střetnutí s Příbramí přineslo remízu

28.10.2014, 20:15

FK Dukla Praha

0:0

(0:0)

11. kolo, Synot liga 2014/15

FK Příbram

Sestava domácí: Rada - Karavajev, Jeřábek, Polom, Hanousek Matěj - Čajič (62. Považanec), Gedeon, Hanousek Marek - Berger (75. Néstor), Beauguel, Krmenčík.

Sestava hosté: Boháč – Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves – Hnaníček, Fillo (78. Krbeček) – Pilík (90. Hajrapetjan), Deli, Zeman (90. Krameš) – Řezníček.

  • Branky: ŽK: Rozhodčí:Hrubeš – Kříž, Arnošt.
  • Diváci: 734
Tři branky za jeden poločas se bohužel v opakovaném utkání 11. kola Synot ligy mezi Duklou a Příbramí nezopakovaly. Zápas skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: „Výsledek 0:0 je zasloužený. Měli jsme větší držení míče, snažili jsme se celý zápas dostávat do zahuštěné obrany Příbrami, ale moc se nám to nedařilo. Příbram měla dobrý přechod do protiútoku, a když se dostala ke „standardce“, trvalo nám 2-3 minuty, než jsme se z toho dostali, ale nějak jsme to vždy ubránili. K tomu, abychom vyhráli, jsme potřebovali být trošku kreativnější a mít o něco rychlejší kombinaci, což se nám nedařilo. Příbram od minulého zápasu trochu pozměnila svou taktiku, ještě více se zatáhla dolů a v tu chvíli to bylo o tom, jestli dáme gól a hra se změní nebo ne. Bohužel to bylo stále 0:0, a proto je ta remíza na místě.“

Pavel Tobiáš: „První zápas nám přinesl obrovské poučení, viděl jsem obrovský rozdíl. Minule jsme tu takticky propadli, dneska jsme to zvládli. V první půli hrála Dukla hodně kombinačně, my zase v bloku. Poločas byl 1:1 na šance, věděl jsem, že když ho přežijeme, druhý bude odlišný. A také byl, měli jsme pološance i velké šance. Zápas měl docela slušný náboj a nakonec skončil spravedlivou remízou. Bod má velkou cenu.“