clanek-1

02.11.2014, 12:00
Bytřany

FK Teplice

9:13

(5:2)

3. kolo, Mladší žáci U12 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Spilka, Ulman - Bárta, Mareš, Novotný, Fišer, Beznoska, Blažek, Štěpán, Jakoubek, Zíka, Málek, Krenciv, Komárek, Teplý, Hollerbach, Villaseca, Dragošek, Loffler, Tomek.

  • Branky: Málek 2x, Teplý 2x, Villaseca 2x, Mareš 1x, Novotný 1x, Štěpán 1x, Krenciv 1x, Komárek 1x, Dragošek 1x, Loffler 1x.

Hodnocení trenéra:

Patrik Zeidler: "Předposlední mistrovské utkání podzimní části slibovalo na bystřanské trávě zajímavou podívanou - souboj vedoucích mužstev skupiny. Početná divácká kulisa určitě nebyla zklamaná a mohla vidět oboustranně vynikající utkání, které bylo přehlídkou žákovského fotbalu. Již od úvodního hvizdu probíhal boj o každý metr hrací plochy, k vidění byla spousta výborných individuálních výkonů, ale také kolektivních akcí, stejně tak jako nasazení, důrazu a vůle po vítězství. V prvním poločase byli domácí o něco málo živějším mužstvem, na těžkém terénu se lehčeji pohybovali a v zakončení byli efektivnější. Nicméně poměr vstřelených branek nebyl zcela odpovídající obrazu hry, i my jsme se dostávali do zakončení, ovšem nepříliš důrazného. Strhující podívaná se šťastným koncem pokračovala ve druhé půli. Na domácí jsme nastoupili sebevědomě, působili jako mužstvo velmi kompaktně, silně jsme uhrávali důležité situace a odměnou nám byly branky. Jedna naše parta dokázala domácí deklasovat šesti brankami, druhá skupina také nezahálela a po velké přestřelce vsítila pouze o jednu branku méně. Konečné vítězství bylo pouze nadstavbou k jinak vynikajícímu výkonu našich kluků proti velice kvalitnímu soupeři. Našim i soupeřovým rodičům děkujeme za vytvoření skvělé zápasové atmosféry, kterou si po utkání pochvalovali také samotní aktéři."