clanek-1

18.10.2014, 10:15

FK Dukla Praha

12:10

(5:4)

11. kolo, Mladší žáci U13 2014/15

SK Kladno

Sestava domácí: Greguš, Pospíšil, Kočí, Pařízek, Kleček, Dufek, Mejdr, Hypius – Ciolek, Šebrle, Šátek, Mlejnek, Noll, Novotný J., Novotný A., Šlégr, Ježek – Štefan, Helgert.

Sestava hosté:

  • Střelci: Šebrle 4x, Šátek 2x, Štefan, Noll, Kočí, Dufek, Mlejnek, Šlégr. Asistence: Ciolek, Hypius, Štefan, Šebrle, Kočí, Helgert.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: "V dalším domácím utkání jsme na Ruzyni přivítali celek z nedalekého Kladna. Začátek utkání jsme měli velice „vlažný“ a to na obou polovinách. Na jedné straně hřiště jsme se postupně dostávali ke svojí hře, a to i díky Gregymu v brance, který nám svojí aktivitou při založení často dokázal vytvářet přečíslení a usnadnil nám tak posun k brance soupeře. Bohužel, na druhé straně hřiště nám vázla součinnost v propojení jednotlivých řad i vyhodnocování situací při naší rozehře, a tak jsme se k naší hře prakticky vůbec nedostávali. Ve II. poločase se naopak tato parta zklidnila, zlepšila pohyb bez míče a zkvalitnila rozehru. Ovládla tak dění na hřišti a i když musela otevírat místy až šestičlenný obranný blok, často se do zakončení dostávala. Na II. hřišti se nám bohužel nedařila výstavba našich akcí. Především v první polovině II. poločasu jsme vyprodukovali až příliš velké množství chyb, z kterých kladenští dokázali několikrát skórovat. Do hry nás postupně vrátila až snaha většiny kluků toto mini-utkání zvládnout a jejich chuť se o vítězství porvat. V tomto utkání jsme opět viděli několik nevyrovnaných úseků naší hry vyplývajících z nekoncentrace některých kluků. Věříme, že se kluci z těchto situací poučí a už příště předvedou kvalitativně-vyrovnanější utkání."