clanek-1

08.11.2014, 10:00

FK Baník Sokolov

3:3

(2:1)

14. kolo, Starší žáci U15 2014/15

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Hampapa, Bohdan (35. Ferreira), Pelc, Vácha, Rattay, Drozd (50. Alimgadžijev), Švihálek (60. Nosek), Tvrdík (35. Popovič), Novák (35. Štěpánek), Jůza, Houha (35. Rogers).

  • Branky: 28. Tvrdík, 50. Rogers, 66. Nosek

Hodnocení trenéra:

Pavel Sedláček: Další kolo žákovské ligy nás přivedlo na západ Čech do Sokolova. Utkání se hrálo v přátelské atmosféře na umělé trávě velkých rozměrů, což naznačovalo, že by se mohla prosazovat kombinační hra. My jsme opět nezačali dobře a už ve 3. minutě šel soupeř do vedení. Poté jsme měli trvale mírnou převahu, ale byli jsme bez pohybu zejména v záložní řadě. Přesto jsme se minimálně pětkrát dostali do velmi dobrých situací před brankou, ale bohužel jsme proměnili pouze jednu, když se po pěkné akci Martina Rattaye prosadil Víťa Tvrdík. Nedlouho poté šel však soupeř opět do vedení a krátce po přestávce přidal ještě třetí gól. Kluci zaslouží pochvalu, že nesložili zbraně a utkání dokázali vyrovnat, když se dobře prosadil Deni Rogers a v závěru Jáchym Nosek. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější Sokolovští. Pro nás zůstává tématem proměňování šancí a individuální chyby a nedůraz v bránění 1:1. Děkujeme všem za podporu a těšíme se na další utkání.

Ohlasy hráčů po utkání:
Niki Jůza: "Myslím si, že v 1. poločase to bylo vyrovnané utkání, ale ve 2. poločase jsme měli výraznou převahu na míči. Mohli jsme dát víc branek, jak v 1., tak ve 2. poločase. Štěstí nám nepřálo při penaltách. Měli bychom zlepšit zakončení. Když se do vápna dostaneme, tak nevystřelíme. A to je ta chyba."