clanek-1

Úvodní kolo s Baníkem Ostrava skončilo remízou 0:0

25.07.2014, 20:15
Juliska

FK Dukla Praha

0:0

(0:0)

1. kolo, Synot liga 2014/15

FC Baník Ostrava

Sestava domácí: Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Hanousek Matěj - Hanousek Marek, Gedeon, Čajič - Berger (84. Hlinka), Krmečík (78. Beaugel), Juroška (64. Mareš).

Sestava hosté: Pavlenka – Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer – Štěpán (66. Kukec), Greguš, Lindpere (40. Mensah), de Azevedo – Svěrkoš (90. Byrtus) – Narh.

  • Branky: ŽK: 33. Čajič, 69. Hanousek - 42. Stronati, 59. Frydrych, 78. Baránek. Rozhodčí: Paták - Pospíšil, Ratajová.
  • Diváci: 2425
Nový ročník SYNOT ligy jsme odstartovali remízou. Nejblíže k brance měl nováček v našem dresu Aldin Čajič, kterého ale pěkným zákrokem vychytal brankář Pavlenka, a tak Dukla remizovala s Ostravou 0:0.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: "Jsem spokojený jen z části. První půli jsme hráli tak, jak jsme hrát chtěli, ale chybí tomu gólové vyjádření. Měli jsme asi tři šance a tu největší, Čajičovu hlavičku, bohužel Pavlenka vychytal a udržel bezbrankový stav. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně, říkal jsem hráčům, když spadlo to světlo, že by nám to mohlo pomoci. Snaha tam určitě byla, ale zatímco první půli nám fungovala kombinace v předfinální fázi, druhý poločas tomu tak nebylo a Ostrava byla po zisku míče živější a nebezpečnější. My jsme si už žádnou šanci nevytvořili, Ostrava jednu, kdy nás Martin Chudý podržel. Takže vzhledem k hernímu vývoji obou poločasů je remíza zasloužená."