clanek-1

12.04.2014, 16:00

Meteor Praha

8:9

(1:2, 2:4 / 4:2, 1:1)

19. kolo, Mladší žáci U12 2013/14

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Bičiště, Kleček, Peřina – Wojnar, Dufek, Pospíšil, Kočí, Mejdr – Noll, Novotný J., Šátek, Ježek, Hypius, Novák, Ciolek, Greguš, Šebrle, Mlejnek, Houška, Novotný A. – Helgert, Kozojed, Štefan.

  • Branky: Štefan 2x, Šebrle 3x, Novák, Novotný J., Kočí, Mejdr. Asistence: Štefan 2x, Hypius, Novotný J., Novák, Noll, Kleček, Helgert.

Hodnocení trenéra:

Jaroslav Žipaj: "První poločas na hřišti Meteoru jsme zvládli odehrát velice dobře. Kluci si vzájemně vyhověli i vypomohli v důležitých situacích - především při odražených míčích a v situacích při atakování soupeře s míčem. Celkem se nám dařila rozehrávka, byli jsme aktivní v nabídce a slušně jsme vyhodnocovali situace v předfinální fázi. Přestože jsme byli často zbrklí v dohrávání těchto akcí, musíme kluky pochválit za předvedenou kolektivní hru a hezké fotbalové akce. Druhý poločas jsme v hlavách úplně nezvládli. Částečně jsme podlehli sebeuspokojení a ustoupili tak od některých důležitých detailů. Začali jsme zbytečně tahat míč, vzájemná výpomoc při získávání míčů se vytratila a především příprava zakončení byla zdlouhavá a provedená nekvalitně v technicko-taktických detailech. Kluci z Meteoru nám svoji hrou a aktivitou situaci na hřišti značně ztěžovali, za což jim chceme poděkovat."