clanek-1

12.04.2014, 10:15
Juliska

FK Dukla Praha

8:1

(3:0)

19. kolo, Starší žáci U15 2013/14

FC Slavia Karlovy Vary

Sestava domácí: Roub - Praus , Kysela (36. Kubů), Minařík, Šmalcl (36. Bažant) - Štědrý, 36. Mentberger, Palivec - Brewer (48. Tvrdík), Hamborský, Janko (36. Bažo).

Sestava hosté:

  • Branky: Janko 3x (Kysela, Hamborský, Palivec) Bažo 3x (Tvrdík, Kubů), Palivec (Mentberger), Hamborský (Mentberger, Palivec).

Hodnocení trenéra:

Tomáš Večeřa: "První branku se nám podařilo vstřelit až ve 14. minutě, kdy Kysi vybídl do šance Kristiana. Do té doby jsme nevyužili několik příležitostí včetně penalty po faulu na Hambiho. Nejenže se Vojtovi nepodařilo vstřelit branku, ale také se to promítlo v jeho sebevědomí a aktivitě v celém prvním poločase. Naopak klid a kvalitu v šancích prokázal Kristián, který hatrickem stanovil stav utkání v půli.
V druhém poločase jsme nepolevili a dál si vytvářeli šance. Velmi pěknou branku vstřelil Dáda nechytatelnou střelou zpoza vápna. Poté jsme si vytvořili několik šancí po krátkých přihrávkách. Brankou skončila pouze jedna po spolupráci Vojty a Dády zakončoval do prázdné branky Hambi.
Za nezvládnuté emoce a následné nesportovní chování Roubase jsme byli potrestáni nejen brankou z nepřímého kopu v našem vápně, ale i následnou neurovnanou hrou. Až v posledních deseti minutách jsme se zklidnili a přidali další dvě branky."