clanek-1

Devatenáctka přehrála Fotbalovou Akademii Praha

05.04.2014, 10:15
Strahov (stadion Přátelství)

FK Dukla Praha

6:1

(3:0)

20. kolo, Starší dorost U19 2013/14

Fotbalová Akademie Praha

Sestava domácí: Steinbauer – Baran, Kadavý, Schindler, Bezděk (67. Vosátka) – Volek (67. Cvrček), Farkaš, Petrák – Zoubek, Vachoušek (55. Brabenec), Beneš (60. Tylšar)

Sestava hosté: Provazník – Doupovec, Lecnar, Kolínský (46. Zatkal), Mančal – Šimral – Ibraimi, Duka, Marek Procházka (46. Rubeš (63. Andronic), Teftag.

  • Branky: 2. Petrák (Zoubek, Volek), 21. Volek (Zoubek, Petrák), 43. Beneš (Zoubek) PK, 63. Farkaš (Volek, Baran), 67. Brabenec (Baran, Petrák), 84. Petrák (Tylšar, Farkaš) - 71. Lecnar (Duka).
Po remíze s SKP Č. Budějvice přichází vítězství. V sobotu hostil nejstarší dorost tým FA Praha, kterému nedal šanci a zvítězil 6:1.

Hodnocení trenéra:

Tomáš Kulvajt: "Od začátku jsme chtěli dostat soupeře pod tlak a skórovat co nejdříve. To se nám podařilo prakticky z první akce. Za stavu 1:0 měl soupeř šanci na vyrovnání, kterou však neproměnil, my následně náskok zvýšili. Herně slabší byl z naší strany úvod druhého poločasu, tam byli hosté aktivnější. Čtvrtým gólem jsme se však zklidnili a následně přidali i pátý. Mrzí mě však obdržený gól po standardní situaci, kde jsme nebyli v bránění dostatečně důslední. Z ofenzivního pohledu však musím hodnotit utkání velice kladně. V týdnu jsme se předfinální a finální fázi hodně věnovali a je skvělé, že to kluci dokázali brankově promítnout do zápasu."