clanek-1

I přes dobrý výkon nám semifinále uteklo

02.04.2014, 17:00
Generali Arena

AC Sparta Praha

2:0

(2:0)

Pohár České pošty 2013/14

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Čech - Kadeřábek, Švejdík, Brabec, Costa - Dočkal, Hušbauer (73. Konate), Mareček, Matějovský (66. Vacek), Krejčí (89.Juliš) - Lafata.

Sestava hosté: Rada - Romera, Božič, Štetina, Hanousek Matěj - Hlinka (72. Černý), Hanousek Marek (83. Ouedraogo), Kovaľ - Berger, Pospěch, Mareš.

  • Branky: 35. a 42. Lafata. ŽK: 63. Matějovský - 59. Pospěch. Rozhodčí: Jílek - Urban, Štěrba.
  • Diváci: 2795
V odvetném čtvrtfinále Poháru České pošty s pražskou Spartou jsme si vytvořili několik velice dobrých šancí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Naopak Sparta udeřila dvakrát ze dvou příležitostí, které měla. I přes dobrý výkon, zejména ve druhém poločase, jsme postoupit do semifinále nedokázali.

Hodnocení trenéra:

Luboš Kozel: Paradoxně i když jsme zase prohráli a vypadli v poháru, tak se nemáme za co stydět. Za tu dobu co jsem tady, jsme se Spartou neodehráli tak kvalitní utkání jako dneska. Bohužel máme období, kdy se na góly strašně nadřeme a de facto dostáváme góly strašně laciné. Dostali jsme dvě branky ze dvou střel za zápas a to je samozřejmě škoda. Druhou půli jsme Spartu přehrávali a chtělo to jen tu branku. Měli jsme tam asi deset střel mimo, takže budeme muset zapracovat na tom, abychom zkvalitnili přesnost v zakončení, protože ta nás momentálně limituje. Ale říkám, na dnešním výkonu, který jsme předvedli, se dá v dalších zápasech stavět."