clanek-1
  • Stará garda

  • 19.04.2018

Přátelská návštěva u Jiřího Čadka

Ve středu 18. dubna 2018 v odpoledních hodinách se uskutečnila přátelská návštěva u bývalého středního obránce našeho A mužstva Jiřího Čadka v jeho bydlišti v Praze-Vinoři.

Setkání se zúčastnili předseda představenstva Ing. Bohumil Paukner, sekretář klubu Miloslav Jícha a jeho bývalí spoluhráči – kamarádi Jan Brumovský, Ján Geleta, Josef Jelínek, Ivan Novák, Josef Vacenovský, PaedDr. Ivo Viktor a Alois Nedorost (bratr zemřelého Josefa Nedorosta).

V průběhu tohoto odpoledne se vzpomínalo na některá utkání o ligové body a zápasy se zahraničními soupeři, které se uskutečnily v Praze a v zahraničí. Toto setkání bylo velkým potěšením jak pro zúčastněné, tak pro Jiřího Čadka, kterému v současné době zdravotní stav nedovolí navštívit domácí utkání našeho A mužstva na Julisce.

Skupinová fotografie zachycuje naše A mužstvo po vítězném finálovém utkání Amerického poháru s FC Everton (Anglie) v New Yorku v roce 1961, na fotce stojící zleva: Václav Pavlis, Josef Jelínek, František Šafránek, Jiří Čadek, Rudolf Kučera, Ladislav Novák, Svatopluk Pluskal, Jaroslav Borovička, Josef Vacenovský, Jan Brumovský, na ramenou hráčů trenér Jaroslav Vejvoda.