clanek-1
  • Klub

  • 11.04.2018

Dukla zve na zápas s Libercem

Další domácí zápas Dukly proběhne netradičně v sobotu. V podvečer 14. dubna se brány stadionu otevřou v 17.00 hodin, výkop zápasu je naplánován na 18.00. Co má tentokrát Dukla připraveno pro své fanoušky?

Dlouhodobým partnerem Dukly je prodejna Top4Football, největší fotbalová speciálka v Česku a na Slovensku. Pražskou pobočku najdete na adrese Ječná 15. Nabízí kompletní fotbalové potřeby v té nejvyšší kvalitě, vybrat si můžete ze široké nabídky kopaček, ale i fotbalového oblečení, vybavení, míčů nebo běžeckých bot. V prodejně se o zákazníky stará tým fotbalových odborníků, na zakoupené kopačky na přání vyšijí jméno a číslo, přímo na prodejně si můžete každý den zdarma zahrát fotbálek ve fotbalové kleci.

A protože Duklu obléká adidas, dostane prvních 300 návštěvníků sobotního zápasu voucher na 20% slevu na veškeré zboží adidas, která platí do kamenné prodejny a také na eshop Top4Football. Takže se rozhodně vyplatí dorazit na zápas včas.

Jako obvykle se bude roznášet pivo a klobásy na tribunu. V nabídce občerstvení vás tentokrát čeká i cukrová vata. V provozu budou tři pokladny u západního vstupu a jedna pokladna u sektoru hostí. Nejpohodlnější a nejvýhodnější způsob pro zakoupení vstupenek s předstihem je přes smsticket.

Před výkopem zápasu proběhne minuta ticha za nedávno zesnulého Antonína Koutného, věrného fanouška všech kategorií Dukly.