clanek-1
  • Stará garda

  • 27.12.2017

Dukla na vánočním turnaji internacionálů

Na druhý svátek vánoční se konal tradiční turnaj fotbalových internacionálů v hale na Podvinném Mlýně. Na 23. ročníku nemohl chybět ani tým Dukly, který v konečné tabulce obsadil 3. místo.

Stejně jako minulý rok se v Areně Sparta představila sedmička týmů. Vítězství obhájila pražská Sparta, druhá skončila Plzeň a bronz putoval na Julisku.

Pod dozorem Jana Bergera se na polubovce představil v dresu Dukly například Václav Koloušek, Michal Belej, Jan Suchopárek, Marcel Lička, Jan Klíma a další.

Výběr Dukly by se neobešel bez stálice Ladislava Vízka, který opět bavil diváky nejen svým fotbalovým uměním. V posledním utkání turnaje proti Bohemians se dočkal i branky. "Dal jsem neuvěřitelný gól. Už vím, že jsem byl na turnaji, protože jsem v zápise střelců. Už jsem myslel, že gól nedám. Od Vládi Šmicera mám slíbenou prémii za gól, tak se ho musím zeptat, kolik to bylo. A Tondovi Panenkovi musím něco šoupnout, že mě nechali dát gól. Asi to řekl klukům. Jinak bych ho snad ani nedal," vtipkoval po turnaji.