clanek-1
  • A-tým

  • 18.09.2017

Na 3. kolo MOL Cupu do Domažlic

Na čtvrtou hodinu odpolední 20. září je naplánován výkop utkání 3. kola MOL Cupu mezi Duklou Praha a celkem z České fotbalové ligy TJ Jiskra Domažlice. Náš tým čeká cestování, protože zápas proběhne na hřišti soupeře v Domažlicích.

Po výhře 2:0 nad Baníkem Ostrava v 7. kole HET ligy poskočila Dukla na osmé místo tabulky a před pohárovým utkáním se nachází v dobrém rozpoložení. Skvělá forma se projevila u Jana Holendy, který v zápase s Baníkem vstřelil oba góly Dukly. Tým z Julisky ale v Domažlicích rozhodně nechce nic podcenit – poměrně čerstvé jsou vzpomínky na léto 2014, kdy právě Domažlice Duklu vyřadily ve 2. pohárovém kole. Z hráčů, kteří tehdy hráli za Domažlice, jich je v současném kádru našeho středečního soupeře šest, z Dukly si zápas pamatuje například brankář Filip Rada. V tabulce ČFL jsou Domažlice po šesti kolech na pátém místě, o víkendu prohrály 0:1 v Králově Dvoře.

Do třetího kola MOL Cupu se Domažlice probojovaly vítězstvím 2:0 nad Chrudimí, stejným výsledkem postoupila Dukla přes Převýšov, nyní se spolu utkají o postup do osmifinále. Nejlepším střelcem Dukly je čtyřgólový Holenda, z Domažlic si budeme muset dát pozor na Došlého, Hejdu, Kropáčka a Mužíka, kteří mají na kontě po třech brankách. Na hráče a diváky bude čekat zázemí nově zrekonstruovaného Městského stadionu Střelnice v Domažlicích.

Zápas bude řídit hlavní rozhodčí Pavel Rejžek, asistovat mu budou Dušan Pospíšil a Vít Melichar. Delegátem utkání bude Miroslav Svoboda.