clanek-1
  • A-tým

  • 10.07.2017

A mužstvo odjelo na osmidenní soustředění do Německa

Po třech týdnech přípravy odcestovalo A mužstvo do německého městečka Höckendorf. Zde stráví osm dní herního soustředění, během kterého sehrají tři přípravná utkání s německými celky.

Kádr pro toto soustředění neprošel žádným zúžením a na soustředění odjel v plném počtu s jedinou výjimkou. „Kádr jsme nijak nezužovali, protože teď na pár dní vypadl Jakub Podaný, který se léčí s lehčí virózou. Všichni hráči, co byli do teď s námi, do Německa odjeli,“ okomentoval složení mužstva trenér Jaroslav Hynek.

Na soustředění odjel i Uroš Djuranovič. „S vedením klubu jsme se shodli na tom, že v něm potenciál vidíme. Teď je na řadě jednání s jeho agentem. Kromě něj by mohl přijít ještě jeden hráč,“ prozrazuje Hynek.

Nominace

Brankáři: Filip Rada, Matúš Hruška, Patrik Czehowsky
Obránci: Michal Bezpalec, David Douděra, Martin Jiránek, Ondřej Kušnír, Ivan Ostojič, Dominik Preisler, David Šimek
Záložníci: Frederik Bilovský, Ondřej Brejcha, Marek Hanousek, Róbert Kovaľ, Daniel Kozel, Zinedin Mustedanagič, Daniel Tetour
Útočníci: Vojtěch Brabenec, Patrik Brandner, Uroš Djuranovič, Jan Holenda, Štěpán Koreš, Ivan Schranz, Adam Vlček

Hráči sehrají v rámci soustředění tři přípravná utkání. Dvě z nich odehrají ve středu 12. července nejprve s Interem Lipsko (11 h) a poté s FSV Zwickau (18.30 h). Třetí utkání je čeká v neděli 16. července s Chemnitzer FC (14 h).

12. 7. 11.00 FK Dukla Praha – 1. FC International Leipzig (Oberliga Süd) v Höckendorfu
12. 7. 18.30 FK Dukla Praha – FSV Zwickau e.V. (3 .Liga) v Mittweida (Stadion am Schwenenteich)
16. 7. 14.00 FK Dukla Praha – Chemnitzer Fussballclub e.V. (3. Liga) v Chemnitzu (Chemnitz Arena)